Ep, que hi ha!

Com esteu els mastodonts que viviu terra endins? Perquè aquí a la costa, entre la humitat i aquest suplici de brases roents que en diuen sol, estem literalment bullits al vapor.

Vinga, dieu com es el vostre suplici. Apa bona nit!

Hola, que hay!

Como estáis los mastodontes que vivís tierra adentro? Porque nosotros, aquí en la costa, entre la humedad y este suplicio de brasas al rojo vivo que llaman sol, estamos literalmente cocidos al vapor.

Venga, decid como es vuestro suplicio.

Buenas noches.

Está clar. Per a mi es com si fessin eleccions a Legoland. La Generalitat a passat a ser una gestoria, en lloc de ser el nostre legítim organ de govern. Son unes eleccions "decoratives" i prou. Desprès, si convé, la injustícia nyorda "te lo arregla".
nitter.net/gallifantes/status/

ha impulsat:
Ahir vàrem patir un nou atac a la nostra llengua i autogovern per part de la judicatura. Per això, la Plataforma per la Llengua, @AccioCulturalPV i @escolatv considerem urgent un canvi de marc legal per a garantir els drets lingüístics dels valencians 👇

nosaltreslaveu.cat/noticia/416
nitter.mastodont.cat/Plataform

2020-11-20 09:58:48


La Catalunya dels propers anys m'agradaria que prengués com a model econòmic Israel. Tenir una economia que no depengués del turisme sinó de la inversió en I+D+I, l'alta tecnologia, i que siguem un node d'investigació d'empreses d'arreu del món. Viure d'exportar el que es dissenyés aquí i no tenir que dependre dels que vulguin venir a veure'ns.

El que vulgui ser àliga que voli,
el que vulgui ser un cuc que s'arrossegui,
però que no es queixi quan el trepitgen.

Emiliano Zapata

Vaig aprendre que el coratge no era l'absència de por, sinó el triomf sobre la por. El valent no és qui no sent por, sinó qui conquesta aquesta por.

Nelson Mandela

Em cago en el rei, el president Rajoy, el president Sanchez, els poders judicials nyòrdos i la puta miseria de la Guàrdia Civil. Si en cas mireu el video.

youtu.be/cE0lhrDIWlo

Son la gent més malvada i dolenta de putu mon.

A veure, com que alguns no més llegiu premsa del pessebre nacional i no veieu mes que tele nyòrda, potser no ho sabeu això, pero la resta de països europeus estan molt emprenyats amb Espanya i especialment amb Madrid. No entenen a que collons juguen amb morts i més infectats a diari. A França, Alemanya i Itàlia els noticiaris estan que trinen. Algun diari Americà carrega contra el gov. espanyol. Voleu fonts, donc busqueu-les com ho faig jo.

Dissolen el Parlament per destituir Puigdemont.

Puigdemont guanya i veten la seva investidura.

Tanquen a Turull i impedeixen la seva investidura.

Prohibeixen a Sànchez que acudeixi a la seva investidura.

Torra és investit i el inhabiliten.

No és el "problema català".

És el problema espanyol.

Felicito a tots els valencians i valencianes per la celebració de la seva diada. Amunt Valencia! :paisoscat:

En realitat es GAFAM. m'havia equivocat.

G oogle
A mazon
F acebook
A pple
M icrosoft

Mostra el fil

Donat que les companyies GAFM cada vegada tenen més força, L'Unió Europea faria bé en aixafar-los a impostos fins que diguin prou. Aquesta gent s'aprofita de la bona fe dels consumidors per créixer sense mesura, acaparant cada vegada més poder. Pel que no ho sap, aclareixo que GAFM es:
G oogle
A mazon
F acebook
M icrosoft

Estic llegint les piulades a Tw i en fan treure els colors. A més d'un li tanquen el compte. Criminal, feixista, lladre i altres delicatessen. Així rebíem al rei Felip "L'ÚLTIM", com deia una pancarta just devan de l'estació de França.

Mostra els més vells
fedivers.net, fedivers en català.

fedivers.net només parla i escriu en català.